Nieuws

Verslag symposium Nut en nadeel van geschiedenisonderwijs

Deelnemers aan het symposium Nut en nadeel van geschiedenisonderwijs in Amsterdam.

Op vrijdag 8 juni 2018 organiseerde het Meesterschapsteam Geschiedenis in samenwerking met de VGN en de afdeling geschiedenis van het Landelijk Expertisecentrum Mens- en Maatschappijvakken een symposium in het kader van de herziening van het curriculum. Samen met  opleiders van pabo’s, tweede en eerstegraads leraren-opleidingen en docenten spraken we over het wat en waartoe van geschiedenisonderwijs in het nieuwe curriculum, en reageerden we op de tussenproducten van het ontwikkelteam Mens en Maatschappij. Drie leden van het ontwikkelteam waren aanwezig en namen de aanbevelingen in ontvangst. Hier het verslag van deze bijeenkomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.